18 Iulie 2019

Un alt ars din Romania, transferat la Bruxelles din lipsa facilitatilor din tara



Un muncitor in varsta de 51 de ani care lucra la Combinatul de Oteluri Speciale din Targoviste a suferit arsuri foarte grave in urma unui accident de munca.

Barbatul a fost ranit grav de otelul topit care a cazut dintr-un recipient peste el. Accidentul s-a produs cand muncitorul a incercat sa umble la un sertar al oalei de topire, arata Reporter pe Net.

"Muncitorul a fost adus cu ambulanta de la Combinat, cu arsura termica pe o suprafata de peste 55%. A fost primit la UPU, toaletat, examinat, i s-au adminsitrat vacccin antitetanic, anbitiotic prin perfuzie si a fost internat in ATI, cu perfuzii. Acum el este stabil hemodinamic, constient, cooperant.

S-a luat legatura cu Ministerul Sanatatii, pentru a fi transferat la Bruxelles. Toate demersurile au fost facute, iar acum se asteapta decizia de a alege mijlocul de transport cu care va fi transferat la Bucuresti si de acolo la Bruxelles. Nu sunt locuri pe nicaieri prin tara in spitalele de arsi", a precizat dr. Elena Firoiu, purtatorul de cuvant al Spitalului Judetean de Urgenta din Targoviste.



Citeste si