VIDEO Scene socante intr-un spital din Mehedinti. Asistenta catre pacienta: "Vrei sa te omor eu?"

Scene socante au fost filmate de insotitoarea unei paciente internate in Spitalul Judetean de Urgenta Drobeta Turnu Severin (jud. Mehedinti). Later edit: Reactia conducerii spitalului.

UPDATE 14:16: In urma unei solicitari din partea wall-street.ro, reprezentantii Spitalului Judetean de Urgenta Drobeta Turnu Severin au precizat a fost demarata o procedura de analiza a situatiei prezentate in filmare.

Stire initiala: O adolescenta bolnava acuza dureri mari si cere un calmant: "Nu mai simt nimic", spune tanara. Chemata langa patul fetei, asistenta se rasteste la ea, ii spune ca nu mai are ce sa ii faca si o intreaba "Vrei sa te omor eu?".

"Nu am ce sa-i fac si o sa chem gardienii sa va scoata afara daca nu va potoliti. O sa va rog sa parasiti spitalul, pana nu chem gardienii. Agitati bolnavii. V-am zis sa taceti", a spus asistenta, care fusese chemata de insotitoarea fetei sa o ajute.

Ajunsa langa patul tinerei, unde aceasta plangea de durere, asistenta este recalcitranta si da semne de agresivitate: "Daca nu te potolesti, o sa chem medicul, sa te duca in terapie. Alte calmante nu mai am ce sa-si fac, copilule, intelegi? Vrei sa te omor eu?", a tipat asistenta.

Citeste si:
O gravidă, depistată cu COVID-19, a decedat în timpul transferului...
O gravidă, depistată cu...
Citeste si:
Pasi de urmat in caz ca suspectezi ca ai coronavirus
Pasi de urmat in caz ca...

Pe filmarea distribuita pe Facebook de Ziarul Din Mehedinti sta scris cu litere mari: "9.000 de euro postul de asistenta; 5.000 de euro postul de infirmier; 3.000 de euro postul de brancardier. Conducere PSD!".

Potrivit publicatiei Ziarul Din Mehedinti, evenimentul filmat a avut loc pe data de 17.07.2019, cu o zi inainte ca premierul Viorica Dancila sa viziteze spitalul, insotita si de Ministrul Sanatatii.

Sursa foto: Facebook / Ziarul din Mehedinti

Te-ar putea interesa și:


Mai multe articole din secțiunea Social »Setari Cookie-uri