Mai multe documente oficiale dintr-un cabinet medical au fost aruncate intr-un parau din satul Cristolt, judetul Salaj. Imagini cu registrele de evidenta a populatiei si retetele medicale aruncate pe jos au fost postate pe o pagina de facebook a comunitatii din Cristolt. Cum se apara primarul?

Primaria Cristolt, judetul Salaj, va inventaria si va recupera o serie de documente aruncate din greseala langa un podet din localitate, printre acestea figurand registre de consultatii medicale si retete ale unor locuitori, scrie Digi24, care citeaza Mediafax.

Viceprimarul comunei Cristolt, Teodor Ioan Pop, a declarat, luni, ca documentele provin de dinainte de 1989 si erau depozitate intr-un dulap din fosta scoala, de care nu raspundea nimeni.

„Scoala veche din Cristolt este in reconstructie, iar cei care se ocupau de lucrari au aruncat, din greseala, un dulap cu documente vechi, de dinainte de 1989. Dulapul era intr-o magazie a scolii si nu era in inventarul nimanui. Documentele le inventariem si le recuperam, o sa vedem ce e cu ele”, a spus Pop.

Interventia Primariei Cristolt are loc dupa ce pe Facebook au aparut poze cu documentele aruncate langa podetul dinspre Valea Vacilor din comuna, printre care registre de consultatii cu datele personale ale cetatenilor din comuna, registru de evidenta a nasterilor, retete medicale si altele.

"Niste poze primite de la concetatenii nostrii arata cum cinsteste primarul si firma care face lucrari in comuna, mediul inconjurator.
Printre gunoaiele luate din scoala veche si aruncate langa podetul dinspre Valea Vacilor, se afla registre de consultatii cu datele personale ale cetatenilor din comuna, retete medicale si altele.
Acesta este exemplul dat de conducatorul comunei Cristolt.
Le multumim pentru implicare celor care ne-au trimis pozele si ii asteptam si pe alti cetateni sa se implice si sa ne semnaleze orice tip de nereguli.
Garantam confidentialitatea!", se precizeaza in postarea de pe Facebook.

Sursa foto: Facebook / Cristolţ, Sălaj, România

Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Social »



Setari Cookie-uri