Rezultate slabe ale cadrelor didactice care au sustinut proba scrisa din cadrul concursului pentru ocuparea posturilor didactice/catedrelor vacante/rezervate din invatamantul preuniversitar 2019. Doar 47% dintre dascali au luat note "de trecere", de peste 7. Mai mult 12 candidati nu au reusit sa obtina mai mult de nota 1 la exament.

Pentru angajarea pe perioada nedeterminata (titularizare), candidatii trebuie sa obtina minimum nota 7 (sapte) atat la proba scrisa, cat si la proba practica/inspectia speciala la clasa in profilul postului.

"Rata notelor peste 7 obtinute de candidatii care au participat la proba scrisa este de 46,86% (comparativ cu 47,40% in 2018, respectiv 45,73% in 2017).92 de candidati (0,47%) au obtinut nota 10, iar 9.072 de candidati (46,39%) au obtinut note intre 7 si 9,99", se arata intr-un comunicat.

La proba scrisa din cadrul concursului national pentru ocuparea posturilor libere din invatamantul preuniversitar s-au prezentat 23.572 de candidati. In centrele de evaluare au fost notate 19.556 de lucrari, intrucat: 3.960 de candidati s-au retras din concurs din motive personale sau medicale, in conformitate cu prevederile metodologiei, 24 de candidati au fost eliminati si lucrarile a 32 candidati au fost anulate din motive legate de nerespectarea metodologiei.

12 profesori de nota 1

La proba scrisa care tocmai a avut loc 92 de profesori au luat nota 10, insa in acelasi timp 12 dascali nu au reusit sa obtina decat nota 1.

24 de candidati au fost eliminati de la examen pentru frauda.

Sursa foto: Shutterstock

Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Social »



Setari Cookie-uri