Circulatia trenurilor de metrou pe Magistrala 1 (Dristor-Pantelimon) s-a desfasurat cu dificultate joi dimineata, timp de doua ore, dupa ce un om s-a sinucis la statia Izvor.

UPDATE: Metrorex a anuntat ca circulatia la statia Izvor a fost reluata.

„Circulatia trenurilor de metrou a fost reluata conform graficului normal, incepand cu ora 08:36. Pana la acest moment, Metrorex a reorganizat circulatia trenurilor de metrou pe Magistralele 1 si 3 in sistem pendula, pe un singur fir, astfel incat institutiile abilitate sa isi poata desfasura cercetarile ce se impun in astfel de cazuri”, a transmis compania, potrivit Digi24.

"Metrorex informeaza ca astazi, 25.07.2019, incepand cu 7:05, circulatia trenurilor de metrou se desfasoara cu dificultate pe Magistrala 1 (Dristor-Pantelimon). Modificarile in circulatie au fost facute intrucat o persoana a cazut in calea de rulare in statia de metrou Izvor (in directia Eroilor), posibila tentativa de suicid. Circulatia trenurilor va fi reorganizata de Metrorex, astfel incat evenimentul sa afecteze cat mai putin calatorii", se mentioneaza in comunicat, potrivit Agerpres.

Potrivit sursei citate, urmeaza ca institutiile abilitate sa cerceteze si sa stabileasca conditiile in care s-a produs evenimentul.

Citeste si:
Licitatie pentru o noua statie de metrou pe Soseaua Berceni
O noua statie de metrou pe...

Sursa foto: Agerpres Foto

Te-ar putea interesa si:


Mai multe articole din sectiunea Social »Citeste si
Metroul pe M2 circula cu intarziere din cauza unor lucrari