Circulatia trenurilor de metrou pe Magistrala 1 (Dristor-Pantelimon) s-a desfasurat cu dificultate joi dimineata, timp de doua ore, dupa ce un om s-a sinucis la statia Izvor.

UPDATE: Metrorex a anuntat ca circulatia la statia Izvor a fost reluata.

„Circulatia trenurilor de metrou a fost reluata conform graficului normal, incepand cu ora 08:36. Pana la acest moment, Metrorex a reorganizat circulatia trenurilor de metrou pe Magistralele 1 si 3 in sistem pendula, pe un singur fir, astfel incat institutiile abilitate sa isi poata desfasura cercetarile ce se impun in astfel de cazuri”, a transmis compania, potrivit Digi24.

"Metrorex informeaza ca astazi, 25.07.2019, incepand cu 7:05, circulatia trenurilor de metrou se desfasoara cu dificultate pe Magistrala 1 (Dristor-Pantelimon). Modificarile in circulatie au fost facute intrucat o persoana a cazut in calea de rulare in statia de metrou Izvor (in directia Eroilor), posibila tentativa de suicid. Circulatia trenurilor va fi reorganizata de Metrorex, astfel incat evenimentul sa afecteze cat mai putin calatorii", se mentioneaza in comunicat, potrivit Agerpres.

Potrivit sursei citate, urmeaza ca institutiile abilitate sa cerceteze si sa stabileasca conditiile in care s-a produs evenimentul.

Sursa foto: Agerpres Foto

Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Social »



Setari Cookie-uri