Asociatia "Daruieste viata" reclama ca a platit TVA de peste 6.000 de lei pentru medicamente oncologice pe care statul nu le asigura pacientilor romani.

Medicamentele oncologice au fost cumparate din Austria si Ungaria si taxate la granita cu 9%, sustin Oana Gheorghiu si Carmen Uscatu, fondatoarele Asociatiei "Daruieste viata".

„Domnule Eugen Teodorovici si doamna Pintea Sorina, azi ati fost premiati, caci azi am platit statului roman TVA. Pentru ce credeti? Pentru medicamente oncologice, achizitionate din Austria si Ungaria. E normal, incompetenta trebuie premiata, caci doar traim in tara in care habarnisti si cercetati penal stau in fruntea sistemului de sanatate”, a scris Oana Gheorghiu pe Facebook.

Aceasta a mai spus ca „ministerul sanatatii si institutiile din subordinea sa nu sunt in stare sa asigure intregul tratament necesar copiilor bolnavi de cancer. Noi il procuram din afara tarii, iar pentru aceste activitati subversive si rau voitoare achitam statului roman TVA 9%”.

„Multumim din inima statului roman pentru oportunitate, absurd e un cuvant prea mic pentru ce traim”, a adaugat Carmen Uscatu.

Citeste si:
Romanii refuzati de AKH Viena se pot programa la Wiener Privatklinik
Wiener Privatklinik vine in...

Asociatia "Daruieste viata" construieste, din donatii si sponsorizari, primul spital de oncologie pediatrica din Romania.

Sursa foto: Shutterstock

Te-ar putea interesa si:


Mai multe articole din sectiunea Social »Citeste si
Dupa ani de criza, economia Greciei incepe din nou sa respire