Gheorghe Dinca, principalul suspect in cazul crimelor de la Caracal, a fost dus, joi, de la Spitalul Penitenciarului Jilava la Institutul National de Medicina Legala, pentru control medical, surse judiciare precizand ca expertiza psihiatrica va fi realizata saptamana viitoare.

Surse judiciare au declarat ca Gheorghe Dinca va fi verificat medical de catre angajatii Institutului National de Medicina Legala, urmand ca expertiza psihiatrica sa fie facuta saptamana viitoare.

Gheorghe Dinca a ajuns, miercuri, la Spitalul Penitenciarul Jilava pentru a primi ingrijiri medicale, deoarece, potrivit unor surse judiciare, acesta acuza dureri la nivelul coastelor si al pieptului, spunand ca ar putea avea o fractura provocata de anchetatori.

Reconstituirea va fi reluata dupa examenul medical

Reconstituirea va fi reluata dupa ce acesta va primi ingrijirile medicale. La reconstituirea de luni, anchetatorii nu au parcurs traseul evenimentelor, ci au ales un drum mai scurt pentru a ajunge la punctul indicat de Dinca.

Felix Banila, seful DIICOT, a precizat ca, pana in monentul in care nu exista dovezi clare ca fetele sunt decedate, nu poate fi exclusa nicio varianta, nici macar cea ca ele ar fi in viata. Anchetatorii au facut verificari la Dinca acasa, pentru a se asigura ca cele doua fete nu sunt in imobil.

Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Social »



Setari Cookie-uri