Gheorghe Dinca, principalul suspect in cazul crimelor de la Caracal, a fost dus, joi, de la Spitalul Penitenciarului Jilava la Institutul National de Medicina Legala, pentru control medical, surse judiciare precizand ca expertiza psihiatrica va fi realizata saptamana viitoare.

Surse judiciare au declarat ca Gheorghe Dinca va fi verificat medical de catre angajatii Institutului National de Medicina Legala, urmand ca expertiza psihiatrica sa fie facuta saptamana viitoare.

Gheorghe Dinca a ajuns, miercuri, la Spitalul Penitenciarul Jilava pentru a primi ingrijiri medicale, deoarece, potrivit unor surse judiciare, acesta acuza dureri la nivelul coastelor si al pieptului, spunand ca ar putea avea o fractura provocata de anchetatori.

Reconstituirea va fi reluata dupa examenul medical

Reconstituirea va fi reluata dupa ce acesta va primi ingrijirile medicale. La reconstituirea de luni, anchetatorii nu au parcurs traseul evenimentelor, ci au ales un drum mai scurt pentru a ajunge la punctul indicat de Dinca.

Felix Banila, seful DIICOT, a precizat ca, pana in monentul in care nu exista dovezi clare ca fetele sunt decedate, nu poate fi exclusa nicio varianta, nici macar cea ca ele ar fi in viata. Anchetatorii au facut verificari la Dinca acasa, pentru a se asigura ca cele doua fete nu sunt in imobil.

Citeste si:
Cazul Caracal: un procuror, pus sub invinuire
Cazul Caracal: procurorul...


Te-ar putea interesa si:


Mai multe articole din sectiunea Social »Citeste si
Cazul de la Caracal: Procurorii incep reconstituirea faptelor