Seful Politiei municipiului Caracal, Nicolae Mirea, pe care fostul ministrul de Interne a anuntat ca l-a demis, a depus documentele pentru incetarea raportului de serviciu cu Politia in vederea pensionarii, potrivit purtatorului de cuvant al Inspectoratului Judetean de Politie (IPJ) Olt, Cristian Grigorescu.
"Seful Politiei Caracal, Nicolae Mirea, a depus astazi dosarul in vederea incetarii raportului de serviciu cu Politia, a fost aprobat si va intra vigoare incepand cu data de 5 august", a declarat purtatorul de cuvant Cristian Grigorescu.
El a precizat ca in perioada urmatoare va fi numit un alt sef al Politiei Caracal.
Comisarul sef de politie Nicolae Mirea ocupa functia sef al Politiei Caracal de la finalul anului 2017, dupa ce inainte a fost sef al Serviciului Investigatii Criminale din cadrul insitutiei. El este politist de peste 25 ani.
Fostul ministru de Interne, Nicolae Moga, a anuntat, in seara de 27 iulie, ca vor fi inlocuti din functii seful Politiei Caracal, Nicolae Mirea, precum si adjunctul acestuia, din cauza modului in care a fost gestionata interventia dupa anuntarea disparitiei Alexandrei Macesanu.


Te-ar putea interesa si:


Mai multe articole din sectiunea Social »Citeste si
INML: Oasele din padure apartin unei alte fete, nu Alexandrei Macesanu