Consiliul National al PLUS a votat in favoarea formarii unei aliante politice cu USR. Avand in vedere votul similar dat de catre Comitetul Politic al USR pe 3 august, in zilele urmatoare va fi semnat protocolul prin care ia nastere formal „Alianta USR PLUS”, potrivit stiri.plus.

Avand in vedere ca inregistrarea unei aliante politice necesita o procedura judiciara indelungata, aceasta alianta va fi dublata de o alianta electorala privind participarea exclusiv la alegerile prezidentiale.

Vom impune candidati competenti in toate cele trei randuri de alegeri care urmeaza pana la finalul lui 2020. Obiectivul nostru principal este sa aducem in toate functiile publice elective din Romania, la nivel local si national, oameni noi, care pana acum au fost reticenti in ceea ce priveste implicarea in politica, dar care au inteles in ultimii ani ca Romania are nevoie de ei, de priceperea lor, de daruirea lor si de curajul lor.

Sursa foto: Agerpres Foto

Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Social »



Setari Cookie-uri