Primaria Capitalei anunta ca a aprobat organizarea unei manifestatii pentru data de 10 august in Piata Victoriei, scrie Agerpres.

Conform Biroului de presa al municipalitatii, manifestatia e organizata de Tomescu Tommy Joul, in calitate de reprezentant al Grupului de Actiune Civica Diaspora pentru Romania.

Ministrul interimar al Afacerilor Interne, Mihai Fifor, a facut, marti, un apel catre participantii la protestul anuntat pentru data de 10 august sa manifesteze in mod pasnic si respectand legea, el subliniind ca Romania este un stat european, in care cetateanul are dreptul sa se exprime in mod liber.

"Vreau sa fac un apel catre toti cei care doresc sa protesteze, catre toti cei care se vor afla in diferite puncte din Capitala sa protesteze in mod pasnic si sa nu uite in niciun moment ca suntem un stat european, un stat in care cetateanul are dreptul sa se exprime in mod liber. Niciodata nu vom incerca sa impiedicam acest lucru, pentru ca este un lucru firesc. Daca cetatenii doresc sa protesteze, sa o faca. Problema pe care vreau sa o subliniez este ca solicit tuturor celor care vor participa la proteste sa protesteze in mod pasnic, respectand totusi legea si tot ce inseamna un astfel de protest. Nu ne dorim sub niciun fel de forma, repet, sub niciun fel de forma, sa mai vedem ceea ce am vazut anul trecut pe 10 august. Dar despre lucrurile acestea vom mai discuta cu siguranta pana sambata", a declarat Fifor, la sediul MAI.

Citeste si:
250.000 de romani asteptati la proteste sambata
250.000 de romani asteptati...


Te-ar putea interesa si:


Mai multe articole din sectiunea Social »Citeste si
24.000 de persoane la proteste. Manifestatia se incheie fara incidente