Primaria Capitalei anunta ca a aprobat organizarea unei manifestatii pentru data de 10 august in Piata Victoriei, scrie Agerpres.

Conform Biroului de presa al municipalitatii, manifestatia e organizata de Tomescu Tommy Joul, in calitate de reprezentant al Grupului de Actiune Civica Diaspora pentru Romania.

Ministrul interimar al Afacerilor Interne, Mihai Fifor, a facut, marti, un apel catre participantii la protestul anuntat pentru data de 10 august sa manifesteze in mod pasnic si respectand legea, el subliniind ca Romania este un stat european, in care cetateanul are dreptul sa se exprime in mod liber.

"Vreau sa fac un apel catre toti cei care doresc sa protesteze, catre toti cei care se vor afla in diferite puncte din Capitala sa protesteze in mod pasnic si sa nu uite in niciun moment ca suntem un stat european, un stat in care cetateanul are dreptul sa se exprime in mod liber. Niciodata nu vom incerca sa impiedicam acest lucru, pentru ca este un lucru firesc. Daca cetatenii doresc sa protesteze, sa o faca. Problema pe care vreau sa o subliniez este ca solicit tuturor celor care vor participa la proteste sa protesteze in mod pasnic, respectand totusi legea si tot ce inseamna un astfel de protest. Nu ne dorim sub niciun fel de forma, repet, sub niciun fel de forma, sa mai vedem ceea ce am vazut anul trecut pe 10 august. Dar despre lucrurile acestea vom mai discuta cu siguranta pana sambata", a declarat Fifor, la sediul MAI.

Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Social »



Setari Cookie-uri