Metallica i-a cucerit pe romani nu doar cu muzica, ci si cu un gest nobil, alaturandu-se cu 250.000 de euro donatorilor pentru construirea primului spital de oncologie pediatric, construit de Asociatia „Daruieste viata”. „O idee nebuneasca si iata ca s-a intamplat!”, a catalogat Carmen Uscatu initiativa indragitei trupe muzicale.

„​Secretul acestei donatii este ca a pornit de la o idee a celor de la Emagic (organizatorii concertului Metallica in Romania - n.red.): sa vorbeasca cu Metallica sa sustina acest proiect. Si au vorbit, si Metallica pur si simplu a fost de acord. Ceea ce este ceva de necrezut: nu mi-as fi imaginat in viata asta”, a dezvaluit Carmen Uscatu pentru Hotnews.ro.

Nu s-ar fi ajuns insa pana aici, spune ea, daca nu existau toti oamenii care s-au implicat in acest proiect. Si nu sunt putini, ci 260.000 si 1.700 de companii care s-au alaturat unei „idei nebunesti” care pana la urma a devenit realitate.

„E exact ca ideea cu spitalul. Cand ne-am hotarat noi sa facem un spital si ne era greu sa si rostim asta, si atunci cand am rostit-o, am rostit-o cu teama ca nu o sa fim crezuti. Cred ca la fel au rostit si ei ideea asta, cu teama, catre Metallica, si iata ca Metallica s-a bagat in lucrul asta. Ideea asta absolut absolut nebuneasca s-a concretizat: sa faci o asemenea alaturare intre un brand romanesc si un brand galactic e o idee nebuneasca si iata ca s-a intamplat. Metallica sunt niste oameni care, desi sunt acolo sus, au ramas cu picioarele pe pamant si cred ca asta e important in viata fiecaruia dintre noi, sa reusim sa ramanem cu picioarele pe pamant de cate ori viata te duce sus si foarte sus. Pentru ca te poate duce, dar te poate duce si jos. E o energie fantastica in jurul acestui proiect. Eu cred ca toti cei care au donat pana acum s-au simtit foarte mandri ca o trupa de nivelul asta s-a alaturat proiectului. E foarte frumos cand asemenea oameni iti imprumuta din credibilitatea lor si se alatura proiectului tau”, a mai spus Carmen Uscatu.

​Trupa Metallica, prin fundatia sa All Within My Hands, a donat 250.000 de euro, pentru construirea primului spital oncologic pentru copii, proiect al Oanei Gheorghiu si Carmen Uscatu de la „Daruieste viata”.

Fundatia All Within My Hands, fondata de Metallica, a anuntat o donatie de 250.000 de euro pentru initiativa Asociatiei Daruieste Viata, #NoiFacemUnSpital. Alaturi de propria contributie in valoare de 50.000 de euro, legendara trupa americana de heavy metal a directionat suma de 200.000 de euro, contravaloarea pachetului de Sponsor Principal al concertului din Bucuresti, asigurata de Mastercard si BCR, potrivit unui comunicat al „Daruieste viata!”

Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Social »



Setari Cookie-uri