Inca o persoana ranita in urma atacului de la Spitalul de Psihiatrie Sapoca din Buzau a murit. Potrivit unui comunicat al Ministerului Sanatatii, este vorba despre o femeie de 79 de ani, care suferise o interventie chirurgicala complexa.

Ministerul Sanatatii a fost informat ca una dintre victimele agresiunii de la Spitalul Sapoca, internate la Spitalul Universitar de Urgenta Bucuresti, a decedat in aceasta dimineata. Numarul deceselor se ridica, astfel, la 6.

Potrivit sursei citate, pacienta avea 79 de ani si suferise o interventie chirurgicala complexa, pe toata perioada tratamentului a fost in stare grava, intubata, instabila hemodinamic, ventilata mecanic.

Cealalta pacienta internata in Spitalul Universitar este, de saptamana trecuta, transferata in sectia de neurochirurgie, in stare stabila.

In noaptea de 17 spre 18 august un barbat internat la spitalul de Psihiatrie din Sapoca a atacat mai multi pacienti din doua saloane. Patru dintre acestia au murit in urma atacului, iar alti noua au fost raniti. Saptamana trecuta unul dintre raniti a decedat.

Dupa atac, criminalul a fost imobilizat de un echipaj de politie aflat din intamplare la spitalul din Sapoca, unde aducea alt pacient scandalagiu. Politistii l-au prins pe atacator la poarta, cu stativul de perfuzii in mana, si a existat o lupta cu fortele de ordine pana cand a fost imobilizat. In urma atacului, managerul spitalului si-a dat demisia.

Citeste si:
Discutiile cu CE privind capitalizarea CEC Bank sunt aproape de final
Chiritoiu:Discutiile cu...


Te-ar putea interesa si:


Mai multe articole din sectiunea Social »Citeste si
Statistici grave: sute de decese la locul de munca. Pot fi evitate?