Fum dens se poate observa in zona de nord a Bucurestiului. Fumul se poate observa din cartierele Pipera, Baneasa si Aviatorilor.
UPDATE: Incendiul a fost localizat si nu mai exista riscul ca flacarile sa se extinda la alte cladiri, a spus Bogdan Toma, purtator de cuvant al ISU Bucuresti-Ilfov.
Acesta a spus ca au fost luate masuri pentru a se verifica daca au fost depasite limitele de substante toxice in aer, dar ca pana acum nu exista confirmare.
UPDATE: Alte echipaje de pompieri ajung la incendiul din nordul Capitalei. Au fost trimise 27 de masini de stingere, patru autoscari de interventie la inaltime, patru masini de descarcerare si doua ambulante SMURD. Potrivit ISU, suprafata afectata de flacari este de aproximativ 10.000 metri patrati.

Pompierii incearca limitarea incendiului, astfel incat flacarile sa nu se extinda si la alte cladiri.

In apropiere sunt atat depozite, cat si cladiri de birouri.
Oamenii au fost sfatuiti sa inchida geamurile, pentru a nu fi afectati de fum, iar soferii au fost rugati sa evite zona, pentru a permite pompierilor sa ajunga cat mai repede la locul incendiului.

A fost emisa si o avertizare RO ALERT.


„Incendiu la o hala industriala din strada Biharia, sector 1 cu degajari masive de fum. Ocoliti zona, eliberati caile de acces in zona pentru a facilita accesul fortelor de interventie. Daca sunteti in apropiere, evacuati zona. Luati masuri de adapostire si autoprotectie. Accesati canalele media si aplicatiile din mediul online ale DSU si IGSU pentru mai multe informatii despre acest eveniment. IGSU”.

Sursa foto: Catalin Tenita

Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Social »



Setari Cookie-uri