ISU anunta ca verifica cladirile din Centrul Istoric , dupa cutremurul de marti

Inspectoratul pentru Situatii de Urgenta (ISU) Bucuresti-Ilfov verifica, in prezent, imobilele din Centrul Istoric al Capitalei, dupa cutremurul cu intensitatea de 4,5 grade pe scara Richter, care a avut loc marti la pranz.

"In urma cu scurt timp s-a produs un cutremur in zona seismica Vrancea, cu intensitatea de 4.5 grade Richter. In acest moment, nu sunt inregistrate efecte ale cutremurului si efectuam o verificare a integritatii cladirilor din zona Centrului Istoric", se arata intr-u anunt postat pe pagina de Facebook a Inspectoratului pentru Situatii de Urgenta (ISU) Bucuresti-Ilfov.

Institutul National de Cercetare Dezvoltare pentru Fizica Pamantului (INCDFP) a anuntat ca in data de 3 septembrie, la ora 14:52:53(ora Romaniei), s-a produs in zona seismica Vrancea, judetul Buzau un cutremur cu magnitudinea 4.5 pe scara Richter, la adancimea de 116km.

Intensitatea cutremurului in zona epicentrala a fost de III grad(e) Mercalli.

Cutremurul s-a produs in apropierea urmatoarelor orase: Nehoiu(5km), Intorsura Buzaului(35km), Covasna(40km), Valenii de Munte(40km), Slanic(45km)

Citeste si:
Inaugurarea metroului din Drumul Taberei, blocată de obiecții ale ISU
Inaugurarea metroului din...
Citeste si:
Temperatura normala a corpului
Temperatura normala a corpului

Sursa foto: Shutterstock

Te-ar putea interesa și:


Mai multe articole din secțiunea Social »Setari Cookie-uri