10 Septembrie 2019

Executivul a aprobat actul normativ pentru continuarea decontarii navetei elevilor in perioada 2019-2023



Executivul a aprobat, in sedinta de Guvern de marti, actul normativ pentru continuarea procesului de decontare a navetei elevilor pentru perioada 2019-2023, se arata intr-un comunicat al Ministerului Educatiei.

"Asigurarea transportului elevilor - o prioritate pentru Guvernului Romaniei Guvernul Romaniei intreprinde toate demersurile necesare pentru a garanta accesul elevilor la o educatie de calitate, asigurand subventionarea transportului copiilor spre si dinspre unitatile de invatamant, prin decontarea abonamentelor emise elevilor. In acest sens, in sedinta de Guvern de astazi, 9 septembrie 2019, Executivul a aprobat actul normativ pentru continuarea procesului de decontare a navetei elevilor pentru perioada 2019-2023", se arata in comunicat.

In sedinta a fost aproba lista tarifelor maxime ce pot fi percepute de transportatori in contul abonamentelor de transport lunar. Aceste tarife maxime se actualizeaza, la inceputul fiecarui an scolar, cu rata medie anuala a inflatiei comunicata de Institutul National de Statistica.



Citeste si