Treisprezece persoane sunt audiate la DNA dupa perchezitiile care s-au desfasurat la Serviciul de Permise Giurgiu si la locuintelor unor politisti si instructori auto. Ofiterii DGA ii suspecteaza ca au eliberat ilegal permise de conducere contra unor sume de bani.

Sase politisti, printre care si seful serviciului de permise auto, si sapte instructorii auto din Giurgiu au fost adusi la Bucuresti si audiati toata noaptea.

Ei sunt acuzati ca ar fi luat bani de la elevi care doreau sa treca examenul de permis, chiar daca nu stiau sa conduca sau sa citeasca semnele de circulatie.

Cei care doreau sa obtina permisul de conducere fara niciun fel de efort, trebuiau sa scoata 500 de euro din buzunar, acesta era pretul obisnuit in Giurgiu. Dadeau banii instructorilor, iar mai departe ajungeau la politisti. Intreaga retea a fost descoperita printr-un flagrant.

Ofiterii Directiei Generale Anticoruptie, alaturi de procurorii DNA, i-au surprins pe politisti chiar in momentul in care luau mita de la instructori.

Este unul dintre cele mai mari dosare in care sunt implicati politisti de la serviciul permise, dupa ce in Pitesti zeci de persoane au fost condamnate pentru aceleasi infractiuni.

Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Social »



Setari Cookie-uri