Politisti si instructori auto din Giurgiu, audiati la DNA pentru obtinere de permise in mod fraudulos

Treisprezece persoane sunt audiate la DNA dupa perchezitiile care s-au desfasurat la Serviciul de Permise Giurgiu si la locuintelor unor politisti si instructori auto. Ofiterii DGA ii suspecteaza ca au eliberat ilegal permise de conducere contra unor sume de bani.

Sase politisti, printre care si seful serviciului de permise auto, si sapte instructorii auto din Giurgiu au fost adusi la Bucuresti si audiati toata noaptea.

Ei sunt acuzati ca ar fi luat bani de la elevi care doreau sa treca examenul de permis, chiar daca nu stiau sa conduca sau sa citeasca semnele de circulatie.

Cei care doreau sa obtina permisul de conducere fara niciun fel de efort, trebuiau sa scoata 500 de euro din buzunar, acesta era pretul obisnuit in Giurgiu. Dadeau banii instructorilor, iar mai departe ajungeau la politisti. Intreaga retea a fost descoperita printr-un flagrant.

Ofiterii Directiei Generale Anticoruptie, alaturi de procurorii DNA, i-au surprins pe politisti chiar in momentul in care luau mita de la instructori.

Citeste si:
Mită de un milion de euro ascunsă în ligheane și găleți
Un milion de euro ascunși în...

Este unul dintre cele mai mari dosare in care sunt implicati politisti de la serviciul permise, dupa ce in Pitesti zeci de persoane au fost condamnate pentru aceleasi infractiuni.


Te-ar putea interesa și:


Mai multe articole din secțiunea Social »Setari Cookie-uri