Politistii si procurorii din Timisoara au gasit intr-o masina care intra in tara prin Vama Nadlac 3 kilograme de amfetamina si 10 grame de cocaina. Doi tineri au fost retinuti pentru trafic de droguri.

Politistii de la Combaterea Criminalitatii Organizate Timisoara si Arad, impreuna cu procurorii DIICOT Timisoara au verificat, joi, o masina care intra in tara pe la Punctul de Trecere a Frontierei Nadlac II, condusa de o femeie, de 27 de ani, in care se mai aflau ca pasageri un tanar de 23 de ani si o tanara de 19 ani.

Potrivit procurorilor, in urma controlului autoturismului, politistii au gasit si confiscat peste 3 kilograne de amfetamina, 10 grame de cocaina, un cantar de precizie, 4 telefoane, precum si 710 euro.

Cei trei tineri au fost dusi la sediul DIICOT Timisoara, pentru audieri.

"Pe numele femeii de 27 de ani si a barbatului de 23 de ani au fost emise ordonante de retinere pentru 24 de ore, sub aspectul savarsirii infractiunilor de introducere in tara de droguri de mare risc si trafic de droguri de mare risc", au declarat reprezentantii DIICOT.

Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Alex Goaga
Alex Goaga scrie despre antreprenoriat, new media si IT&C de peste sase ani, visand (in timpul liber!) la viitoarele holograme portabile “tip Star Wars”. Pasionat de citit (benzi desenate printre altele) .

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Social »



Setari Cookie-uri