ERATA: Primarul dat in judecata este fostul edil al comunei Cristesti, care este decedat. Comunicarea procurorilor se refera la decesul fostului edil, scrie digi24.ro.

Forma corecta este "fostul primar al comunei Cristesti a fost declarat decedat intr-o comunicare oficiala a Parchetului de pe langa Judecatoria Botosani, semnata de catre prim procurorul Dorina Dragomir." Informatia gresita a fost furnizata de Parchet.

Primarul unui comune din judetul Botosani ar fi fost declarat decedat, in acte, ca sa scape de un dosar penal. Edilul era anchetat de procurori, dupa ce ar fi concediat o angajata, in mod abuziv, a scris in aceasta dimineata digifm.ro.

Desi este viu si nevatamat, primarul comunei Cristesti, Lucian Borfotina (PSD) a fost declarat decedat intr-o comunicare oficiala a Parchetului de pe langa Judecatoria Botosani, semnata chiar de catre prim procurorul Dorina Dragomir.

El era cercetat penal alaturi de secretarul comunei Cristesti, Bogdan Petenchea, intr-un dosar penal pentru neglijenta in serviciu, mai multe abuzuri si falsuri. Cei doi au fost reclamati de o fosta angajata a primariei, care fusese concediata.

Citeste si:
Romania, sub zapada: 20 de localitati sunt afectate de ninsoare
Avertisment MAI: 20 de...

Sursa foto: Digifm


Te-ar putea interesa si:


Mai multe articole din sectiunea Social »Citeste si
Pacientii oncologici se trateaza cu un sfert din aparatura necesara