Gala din Inima pentru Viitor Editia a 7-a reuneste lumea medicala si de business lansand un apel la bunatate pentru sprijinirea a peste 4400 de pacienti defavorizati.

Peste 250 de personalitati din lumea de business, politica, media si medicala se vor intalni vineri, 18 octombrie 2019, la Hotel InterContinental pentru a sarbatori bunatatea in forma pura in cadrul Galei din Inima pentru Viitor editia a 7-a, organizata ca in fiecare an de Fundatia Inovatii Sociale Regina Maria.

”Coroana nevazuta a bunatatii” va trona pe fruntea si in sufletele celor care au ales sa sprijine in continuare cauzele fundatiei care se ingrijeste de peste 4400 de pacienti fara venituri si asigurari sociale sau cu venituri foarte mici in cadrul celor doua policlinici si de cei 200 de copii din familii defavorizate care primesc educatie si hrana in cadrul celor doua afterschool-uri.

Dr Wargha Enayati, Presedintele Fundatiei Inovatii Sociale Regina Maria: ”Fiecare Gala din Inima pentru Viitor imi aduce bucurie in suflet, lumina si recunostiinta pentru toti cei care de 7 ani de zile aleg sa se alature crezului nostru ca bunatatea nu este doar o virtute ci un mod de viata. Sa poti raspandi sentimentul de servire fata de semenii tai, mai putin norocosi, nu din obligatie sau nevoie sociala, ci din suflet si pentru suflet, este un sentiment unic, inaltator si care uneste lumea. Acest sentiment il simtim in fiecare seara de Gala si cu fiecare editie observ cum energia bunatatii uneste suflete si trece dincolo de barierele sociale, economice sau de afaceri”.

Gala din Inima pentru Viitor nu este doar un prilej de intalnire si socializare, ci un moment de bilant pentru activitatea fundatiei si, cu multumire in suflet catre toti cei care, prin donatii, sunt alaturi de activitatile de sprijinire a atator categorii defavorizate de oameni, putem spune ca fiecare Gala aduce o crestere in numarul serviciilor pe care le oferim oamenilor: 19.000 de consultatii catre 5,600 pacienti (dintre care 12.600 de servicii catre 4,400 de pacienti defavorizati) in 2018, doar in ultimii trei ani 1475 de pacienti au beneficiat de programe de screening de preventie cancer col, ovarian, mamar, pulmonar si de boli cardiovasculare si alti mii de pacienti au primit 5300 consultatii de medicina interna si cardiologie, 633 consultatii de ginecologie si 5339 de consultatii si tratamente stomatologice.

Policlinicile Fundatiei au misiune speciala: unesc sub acelasi acoperis dramele pacientilor cu dedicarea medicilor, prin urmare o mentiune speciala o vom face anul acesta celor care ofera cu bunatate si deschidere cate o particica din sufletul lor fiecarui pacient care le calca pragul.

”Eroii din spatele acestor mii de consultatii sunt medicii si asistentele Fundatiei Inovatiei Sociale Regina Maria. Ei au in fiecare zi asezata pe frunte ”coroana nevazuta a bunatatii”. 15 medici voluntari si-au donat, anul trecut, 3100 de ore din viata lor pentru cei care intra in policlinicile noastre deznadajduiti si plini de nevoi. Lor si celorlalti asistente si medici angajati, voluntarilor si invatatorilor care lucreza cu copiii din centre le dedicam aceasta Gala si ii aducem in fata tuturor, a opiniei publice, a partenerilor nostri pentru a le multumi”, Cristiana Mateoiu, Director Executiv al Fundatiei Inovatii Sociale Regina Maria.

Seara va beneficia de un moment artistic sustinut de Loredana, de o cina gourmet si de o licitatie spectaculoasa. Regasiti aici, catalogul de licitatie! MC-ul evenimentului va fi Mihaela Bradescu, Managing Partner al companiei PIATRAONLINE.

Multumim pe aceasta cale, partenerilor si sponosorilor Fundatiei care au inteles cat este de important sa sprijine in continuare misiunea nobila de a ajuta oamenii care nu au alta solutie pentru a avea sanatate, timp si speranta de viata.

Sponsori Platinum: WIPRO Romania, KULTHO
Sponsor Gold: Fundatia GLOBALWORTH
Sponsor Silver: GROUPAMA ASIGURARI, BANCA TRANSILVANIA, EOS KSI, PFIZER Romania, HEINEKEN Romania
Sponsor Bronz: CEC Bank, SCHNEIDER Romania, PIATRA ONLINE, UNICREDIT BANK, ARISTON Romania, MEDICHUB, ARVAL, AQUACARPATICA, RAIFFEISEN BANK, AGRICOVER, KPMG, SMITHFIELD Romania, FILDAS CATENA, SARKKROM Romania, SCOALA MEA

#########################################################################
Fundatia Inovatii Sociale Regina Maria este o initiativa a sotilor Mitra si Wargha Enayati, un ONG care ofera de peste 9 ani o gama larga de servicii medicale gratuite persoanelor fara venituri si asigurari medicale si care ingrijeste, alaturi de mai bine de 15 dascali angajati si voluntari, un numar de 200 de copii din familii defavorizate in cele doua centre educationale ale fundatiei (Clinceni si Baneasa).

Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Social »



Setari Cookie-uri