Felix Multescu, un fermier din Teleorman care a plantat pe terenul sau 40.000 de arbori, a fost amendat de Garda de Mediu, scrie Digi24.


Fermierul a platit pana la urma amenda de 3.000 de lei pe care inspectorii i-au aplicat-o pentru ca nu ar fi raportat la Primaria din Rasmiresti data erbicidarii si ca nu are spatii speciale in care sa depoziteze ambalajele erbicidelor, potrivit Liber in Teleorman, citat de Digi24.

Felix Multescu spune ca Garda de Mediu a venit in control cand el deja avea 10 ani de activitate. Inspectorii s-au dus direct la depozitul de ingrasaminte. „Dar cu sacii ce faci? - m-au intrebat. In momentul acela mi-am dat seama ca sunt tendentiosi. Nu le dau foc, nu ii arunc nici in camp, ii adun si ii predau firmei care-mi furnizeaza erbicide, ca asa scrie in contractul cu firma furnizoare”, a povestit fermierul.

Felix Multescu a mai spus ca i-a insotit pe inspectori pe parcursul controlului, iar la plecare nu i-au spus ca s-a descoperit ceva in neregula sau ca va fi amendar. 10 zile mai tarziu s-a trezit cu procesul verbal pentru ca nu ar fi trimis la primaria din localitatea Rasmiresti un anunt cu data erbicidarii si ca nu are spatii speciale in care sa depoziteze ambalajele erbicidelor, desi acestea ar trebui sa fie ridicate, sub contract, de firma care le furnizeaza.

Citeste mai multe pe Digi24.

Sursa foto: Liber in Teleorman via Digi24

Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Social »



Setari Cookie-uri