Marian Ceausescu, unul dintre cei care participa constant la mitingurile de protest din Piata Victoriei, a fost amendat, duminica, cu 1.500 de lei, dupa ce a strigat injurii in fata casei fostului presedinte Ion Iliescu, potrivit unor surse judiciare.

"Astazi, in jurul orei 12,15, un echipaj al Sectiei 1 Politie aflat in exercitarea atributiilor de serviciu s-a sesizat din oficiu cu privire la comportamentul nepotrivit al unui barbat. Acesta striga si adresa injurii, iar la momentul legitimarii a continuat acest comportament. A fost imobilizat de politisti si condus la sediul sectiei, unde a fost sanctionat contraventional cu amenda in valoare de 1.500 lei conform prevederilor Legii nr. 61/1991 pentru tulburarea linistii si ordinii publice si adresare de injurii", a informat Directia Generala a Politiei Municipiului Bucuresti (DGPMB) printr-un comunicat de presa, conform Agerpres.ro.

In cursul acestui an, Ion Iliescu, in varsta de 89 de ani, a fost internat de mai multe ori la Spitalul Elias din Bucuresti, din cauza problemelor cardiace. Ultima data, fostul presedinte al Romaniei a fost internat in unitatea spitaluceasca in luna octombrie. Acest a ales sa voteze la alegerile prezidentale care se desfasoara astazi prin intermediul urnei mobile.

Sursa foto: Agerpress foto


Te-ar putea interesa si:


Mai multe articole din sectiunea Social »Citeste si
Publicatia germana Der Spiegel il critica dur pe Klaus Iohannis