Marian Ceausescu, unul dintre cei care participa constant la mitingurile de protest din Piata Victoriei, a fost amendat, duminica, cu 1.500 de lei, dupa ce a strigat injurii in fata casei fostului presedinte Ion Iliescu, potrivit unor surse judiciare.

"Astazi, in jurul orei 12,15, un echipaj al Sectiei 1 Politie aflat in exercitarea atributiilor de serviciu s-a sesizat din oficiu cu privire la comportamentul nepotrivit al unui barbat. Acesta striga si adresa injurii, iar la momentul legitimarii a continuat acest comportament. A fost imobilizat de politisti si condus la sediul sectiei, unde a fost sanctionat contraventional cu amenda in valoare de 1.500 lei conform prevederilor Legii nr. 61/1991 pentru tulburarea linistii si ordinii publice si adresare de injurii", a informat Directia Generala a Politiei Municipiului Bucuresti (DGPMB) printr-un comunicat de presa, conform Agerpres.ro.

In cursul acestui an, Ion Iliescu, in varsta de 89 de ani, a fost internat de mai multe ori la Spitalul Elias din Bucuresti, din cauza problemelor cardiace. Ultima data, fostul presedinte al Romaniei a fost internat in unitatea spitaluceasca in luna octombrie. Acest a ales sa voteze la alegerile prezidentale care se desfasoara astazi prin intermediul urnei mobile.

Sursa foto: Agerpress foto

Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Social »



Setari Cookie-uri