Spitalul de Copii Marie Curie si Centrul de Recuperare Neuropsihomotorie Dr. Nicolae Robanescu, care nu au avut apa calda si caldura timp de peste 3 zile saptamana trecuta, raman din nou fara apa calda si caldura, timp de 48 de ore, incepand de luni, de la ora 15:00, potrivit unei informari transmise de RADET catre Directia de Sanatate Publica Bucuresti, potrivit Hotnews.ro.

Cele doua spitale au, impreuna, peste 400 de copii internati. "Spitalul are obligatia potrivit legii sa asigure o sursa alternativa de incalzire si apa calda. Din pacate aceasta nu mai este functionala, de asta s-a ajuns aici", au explicat luni reprezentanti ai RADET pentru Hotnews.ro.

Reprezentantii RADET spun ca este vorba despre continuarea lucrarilor de saptamana trecuta, la magistrala de la CET Progresu, si nu mai pot amana: "Dureaza 48 de ore. Noi lucram din primavara in tot orasul, acum s-a ajuns si aici. Spitalul are obligatia potrivit legii sa asigure o sursa alternativa de incalzire si apa calda. Din pacate aceasta nu mai este functionala, de asta s-a ajuns aici", au explicat luni reprezentanti ai RADET pentru HotNews.ro.

Citeste si:
Sierra Quadrant: Sistemul de termoficare al Capitalei, nelegal
Sierra Quadrant: Sistemul de...
Sursa foto: SILVIU MATEI / AGERPRES FOTO

Te-ar putea interesa si:


Mai multe articole din sectiunea Social »
Ascultă primul podcast de FinTech și digital banking din piață.

Citeste si
Cinci scoli bucurestene ar putea beneficia de autobuze scolare