18 Noiembrie 2019

Spitalele de copii Marie Curie si Robanescu, care au peste 400 de copii internati, raman din nou 48 de ore fara apa calda si caldura



Spitalul de Copii Marie Curie si Centrul de Recuperare Neuropsihomotorie Dr. Nicolae Robanescu, care nu au avut apa calda si caldura timp de peste 3 zile saptamana trecuta, raman din nou fara apa calda si caldura, timp de 48 de ore, incepand de luni, de la ora 15:00, potrivit unei informari transmise de RADET catre Directia de Sanatate Publica Bucuresti, potrivit Hotnews.ro.

Cele doua spitale au, impreuna, peste 400 de copii internati. "Spitalul are obligatia potrivit legii sa asigure o sursa alternativa de incalzire si apa calda. Din pacate aceasta nu mai este functionala, de asta s-a ajuns aici", au explicat luni reprezentanti ai RADET pentru Hotnews.ro.

Reprezentantii RADET spun ca este vorba despre continuarea lucrarilor de saptamana trecuta, la magistrala de la CET Progresu, si nu mai pot amana: "Dureaza 48 de ore. Noi lucram din primavara in tot orasul, acum s-a ajuns si aici. Spitalul are obligatia potrivit legii sa asigure o sursa alternativa de incalzire si apa calda. Din pacate aceasta nu mai este functionala, de asta s-a ajuns aici", au explicat luni reprezentanti ai RADET pentru HotNews.ro.



Citeste si