Doua autoturisme au fost avariate, vineri, de o schela desprinsa partial de vant de pe fatada unui bloc aflat pe strada Ion Brezoianu din Capitala, anunta pompierii.

"Schela amplasata pe fatada unei cladiri P+6 in strada Ion Brezoianu a fost partial desprinsa la partea superioara. Bucati din schela au cazut si au avariat doua autoturisme. La caz actioneaza Detasamentul "Mihai Voda" si Detasamentul Special de Salvatori. Se incearca stabilizarea sau indepartarea schelei, in functie de posibilitati. Nu sunt persoane ranite", se arata intr-o informare a Biroului de presa al ISU Bucuresti-Ilfov, citat de Agerpres.

Potrivit sursei citate, salvatorii au avut dificultati in a ridica autoscara din cauza vantului puternic.

Sursa foto: ISU

Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Social »



Setari Cookie-uri