La evenimentele organizate pe spatiul public in Timisoara nu vor mai fi incinse gratarele. Nu se vor mai asculta nici manele, potrivit unei note interne a primarului Nicolae Robu, scrie Digi24.

„Avand in vedere unele lucruri neavenite, petrecute in orasul nostru la diverse evenimente, dispun urmatoarele: Se interzice interpretarea/difuzarea de manele pe domeniul public al Municipiului Timisoara, in aer liber, precum si practica anuntarii de dedicatii, indiferent cine si pentru cine le solicita. Se interzice folosirea pe domeniul public al Municipiului Timisoara, in aer liber, a gratarelor, protapurilor si altor ustensile de gatit cu foc deschis, generatoare de fum si degajatoare de mirosuri de bucatarie de intensitati deranjante”, se arata in nota trimisa Societatii Piete SA, Biroului Autorizare Activitati Comerciale, Biroului Organizare Evenimente si Politiei Locale.

Edilul spune ca ii va sanctiona drastic pe cei care nu respecta acest ordin, chiar si pe cei cu functii de conducere.

Totodata, potrivit Opinia Timisoarei, deciziile au fost luate dupa ce pe retelele de socializare au aparut mai multe filmulete in care pot fi auzite manele si dedicatii, facute chiar si primarului Robu, la targul din Piata Traian al Societatii de Piete, condusa de fostul sau consilier Ionut Nasleu.

Citeste si:
JYSK inaugureaza doua magazine noi in Romania
JYSK inaugureaza doua...

Sursa foto: Photo by Zac Cain on Unsplash

Te-ar putea interesa si:


Mai multe articole din sectiunea Social »Citeste si
Alertă de coronavirus pe aeroportul din Timișoara
Setari Cookie-uri