Vicepremierul Raluca Turcan a declarat ca exista intentie si vointa din partea autoritatilor ca programul "After School" sa fie generalizat in toate scolile din Romania, pentru "toti elevii", acesta urmand sa functioneze pe baza unui voucher educational acordat parintilor.

Potrivit Ralucai Turcan, acest lucru ar putea fi posibil incepand cu anul scolar urmator.

"'After school in Romania' avem intentia si vointa sa il generalizam in toate scolile, pentru toti elevii si nu doar in scoli, ci si in spatiu privat, pentru ca el functioneaza pe baza de voucher educational intr-o finantare cumulata fonduri europene cu buget de stat. Noi ne propunem din urmatorul an educational. Un voucher cu scop exclusiv educational, care se acorda parintilor prin consiliul de administratie al scolii si inspectoratele scolare si cu care parintii pot sa opteze pentru diferite programe after school fie in scoala, fie in spatiul privat", a explicat Raluca Turcan, citata de Agerpres.

Vicepremierul a participat miercuri la deschiderea oficiala a Conferintei nationale "Creatori de Educatie", organizata in cadrul proiectului "Curriculum relevant, educatie deschisa pentru toti".

Sursa foto: Shutterstock

Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Social »



Setari Cookie-uri