Perchezitii la vanzatorii de petarde: cate produse au fost confiscate de la o singura persoana

Zeci de mii de articole pirotehnice au fost confiscate din casa unei singure persoane. Cercetarile politistilor continua, scrie Adevarul.

In dimineata zilei de sambata, 7 decembrie, politistii din cadrul Serviciului Arme, Explozivi si Substante Periculoase Teleorman si cei din cadrul Serviciului Investigatii Criminale au pus in executare un mandat de perchezitie domiciliara, intr-un dosar penal privind savarsirea infractiunii de “orice operatiuni efectuate cu articole pirotehnice fara drept” la domiciliul unui barbat in varsta de 47 de ani din comuna Peretu, judetul Teleorman.

Politistii au identificat si confiscat articole pirotehnice din categoriile F 1 si F 2, astfel: 24.058 bucati de petarde cu un foc, 5.008 bucati de petarde FS1 cu un foc, 2.250 bucati de petarde cu trei focuri si 192 de artificii si baterii artificii de diverse tipuri. Cuo zi in urma, politistii din cadrul S.A.E.S.P, sprijiniti de luptatori S.A.S., au pus in executare un alt mandat de perchezitie domiciliara intr-un dosar penal intocmit sub aspectul savarsirii infractiunii de “orice operatiuni efectuate cu articole pirotehnice fara drept” la domiciliul unui tanar de 19 ani din comuna Vedea. Articolele pirotehnice cautate au fost identificate la o alta locatie si ridicate: 148 de articole pirotehnice de diferite modele, toate din categoria F2.

Citeste materialul integral pe Adevarul.

Sursa foto: LP2 Studio /Shutterstock


Te-ar putea interesa și:


Mai multe articole din secțiunea Social »Setari Cookie-uri