Zeci de mii de articole pirotehnice au fost confiscate din casa unei singure persoane. Cercetarile politistilor continua, scrie Adevarul.

In dimineata zilei de sambata, 7 decembrie, politistii din cadrul Serviciului Arme, Explozivi si Substante Periculoase Teleorman si cei din cadrul Serviciului Investigatii Criminale au pus in executare un mandat de perchezitie domiciliara, intr-un dosar penal privind savarsirea infractiunii de “orice operatiuni efectuate cu articole pirotehnice fara drept” la domiciliul unui barbat in varsta de 47 de ani din comuna Peretu, judetul Teleorman.

Politistii au identificat si confiscat articole pirotehnice din categoriile F 1 si F 2, astfel: 24.058 bucati de petarde cu un foc, 5.008 bucati de petarde FS1 cu un foc, 2.250 bucati de petarde cu trei focuri si 192 de artificii si baterii artificii de diverse tipuri. Cuo zi in urma, politistii din cadrul S.A.E.S.P, sprijiniti de luptatori S.A.S., au pus in executare un alt mandat de perchezitie domiciliara intr-un dosar penal intocmit sub aspectul savarsirii infractiunii de “orice operatiuni efectuate cu articole pirotehnice fara drept” la domiciliul unui tanar de 19 ani din comuna Vedea. Articolele pirotehnice cautate au fost identificate la o alta locatie si ridicate: 148 de articole pirotehnice de diferite modele, toate din categoria F2.

Citeste materialul integral pe Adevarul.

Sursa foto: LP2 Studio /Shutterstock

Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Social »



Setari Cookie-uri