Deputatul USR Emanuel Ungureanu a prezentat o inregistrare in care arata starea deplorabila in care se afla Spitalul Judetean Brasov, inregistrare pe care a descris-o ca fiind "5 minute de mizerie absoluta".

Deputatul USR a prezentat imagini atat de la parterul unitatii cat si din subsolul spitalului, folosind expresii precum “jeg gros” si “mizerie absoluta” in cadrul inregistrarii ce prezinta dulapuri vechi si geamuri mizerabile. Redam mai jos postarea integrala a acestuia:

"5 MINUTE DE MIZERIE ABSOLUTA

JEG GROS la Spitalul Judetean de Urgenta Brasov!

Priviti cum arata subsolul Spitalului Judetean Brasov, locul unde se afla vestiarele personalului care lucreaza pe sectii.

Din aceasta COCINA medicii si asistentii pleaca in spital, la patul bolnavilor.

Mai poate mira pe cineva ca pacientii vin aici cu o boala si pleaca cu trei, dupa ce contacteaza bacterii multirezistente la antibiotice?

Imaginile pe care le public acum au fost filmate de mine aseara, la ora 23, la o ora dupa ce am terminat dialogul cu doamna Ecaterina, pacienta infectata cu Stafilococ Auriu in luna mai, pe sectia de Ortopedie a acestei bombe biologice.

Voi reveni mai tarziu cu imagini din baile ORIBILE ale acestui spital.

Nu va puteti imagina cat de NEGRE de jeg sunt mopurile cu care se sterge pe jos, in bai sau pe sectii..."

Sursa foto: sfam_photo/Shutterstock

Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Social »



Setari Cookie-uri