Un incendiu a izbucnit la Mall AFI Cotroceni,marti in jurul orei 10:00. Potrivit reprezentantilor AFI, activitatea a fost reluata cateva ore mai tarziu, iar pagubele inregistrate au fost minore.

UPDATE:

"Marti dimineata, in AFI Cotroceni a avut loc un incendiu de mici dimensiuni. Acesta s-a declansat de la unul dintre echipamentele de pe acoperis, fiind rapid sesizat de echipa mall-ului, fiind stins imediat prin interventia prompta a agentilor pe zona de securitate la incediu din cadrul centrului comercial. Mentionam ca incendiul nu s-a manifestat cu flacara deschisa in interiorul mall-ului, fiind doar degajari de fum pret de cateva secunde. In urma acestui eveniment, nicio persoana nu a avut de suferit. Procedura de interventie intr-o astfel de situatie a fost respectata", a declarat Silviu Chivereanu, Senior Marketing AFI Cotroceni.

STIREA INITIALA:

Aproximativ 2.000 de persoane au fost evacuate marti din Afi Cotroceni, in urma unui incendiu care a izbucnit la tubulatura restaurantelor din centrul comercial, a anuntat, pentru AGERPRES, Bogdan Toma, reprezentant al ISU Bucuresti.

Potrivit sursei citate, nu s-au inregistrat victime, iar incendiul a fost lichidat.

Focul a afectat 30 de metri liniari din tubulatura aferenta restaurantelor din centrul comercial.

La fata locului s-au deplasat opt masini de stingere, sapte ambulante, trei autoscari si doua masini de descarcerare.

Cu aproximativ doua saptamani in urma, o masina a luat foc in parcarea subterana a centrului comercial Sun Plaza din Bucuresti. Sute de persoane aflate in centrul comercial au fost evacuate.

Sursa foto: shutterstock.com

Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Social »



Setari Cookie-uri