Firma care a organizat spectacolul "Kings on Ice" de la Cluj-Napoca, ce s-a transformat intr-un dezastru, a fost amendata cu 50.000 de lei de Comisariatul Judetean pentru Protectia Consumatorilor Cluj. Totodata, compania este obligata sa restituie pretul biletelor pentru cei care nu au participat la eveniment.

Kings on Ice a fost un spectacol sustinut de patinatorul rus Evgheni Plushenko.

Comisariatul a primit zeci de reclamatii in urma carora s-au descoperit mai multe probleme la organizarea showului.

"In urma cercetarii a 30 de reclamatii depuse impotriva organizatorului Kings on Ice, s-au descoperit mai multe deficiente. Prin neasigurarea suprafetei de gheata, conform standardelor, evenimentul a fost reprogramat pentru a doua zi, data la care suprafata ghetii prezenta neconformitati, consumatorii au fost tinuti in conditii improprii, in frig, nefiindu-le permis accesul cum era in program, nu a existat comunicare referitoare la reprogramarea spectacolului si nici privind recuperarea sumelor platite, spectacolul trebuia sa tina 120 de minute si a fost comprimat la 70 de minute. Organizatorul a fost sanctionat contraventional cu amenda de 50.000 de lei", se arata in comunicatul CJPC Cluj, potrivit Ziare.com.

Comisarii au dispus firmei organizatoare sa restituie contravaloarea biletelor pentru cei care care nu au participat la spectacol.

Sursa foto: Cont Facebook

Te-ar putea interesa si:


Mai multe articole din sectiunea Social »
Ascultă primul podcast de FinTech și digital banking din piață.

Citeste si
Spitalul Universitar, amendat pentru cadavrul abandonat pe hol