"Tramvaiul colindelor", decorat cu motive specifice sarbatorilor de iarna, va circula timp de trei saptamani in Capitala

"Tramvaiul colindelor", decorat cu motive specifice sarbatorilor de iarna, va circula timp de trei saptamani in Capitala, incepand cu data de 14 decembrie. Acesta va circula pe linia tramvaiului 1.

In perioada 14 decembrie 2019 – 3 ianuarie 2020, va fi organizat un eveniment socio-cultural, in preajma Craciunului - „Tramvaiul Colindelor".

Astfel, timp de trei saptamani, pe traseul liniei 1, va circula un tramvai modernizat, frumos impodobit, care va strabate centrul Capitalei si le va oferi celor care calatoresc cu el colinde si alte cantece de iarna (romanesti si internationale).

Tramvaiul de tip Bucur LF, modernizat in Uzina proprie a STB, este decorat cu motive specifice sarbatorilor de iarna si cu urarea „Sarbatori fericite!".

Citeste si:
De ce Bucureștiul nu va avea tramvaie noi nici în 2021?
De ce Bucureștiul nu va avea...

In tramvai vor avea acces toti calatorii, iar vehiculul va avea un program normal de functionare si va opri in toate statiile de pe traseul liniei 1.

Proiectul isi propune sa aduca o nuanta vesela peste peisajul urban, in cele mai circulate zone din Bucuresti.

Citeste si:
Vasi Andreica, Ted's: Craciun in Maramures, cu colindele lui Hrusca
Vasi Andreica, Ted's Coffee:...

Te-ar putea interesa și:


Mai multe articole din secțiunea Social »Setari Cookie-uri