Liniile de transport public vor functiona cu programul adaptat unei zile de duminica in zilele de 25 si 26 decembrie, informeaza marti Societatea de Transport Bucuresti (STB).

In plus, pentru accesul publicului in siguranta la "Targul de Craciun Bucuresti", vehiculele liniilor care functioneaza in zona Piata Constitutiei si pe arterele adiacente acesteia vor circula pe trasee modificate intre orele 17:00 - 24:00, potrivit Agerpres.

Astfel, linia de autobuz 136 va functiona pe traseul de baza intre terminalul "CET Vest Militari" si intersectia Calea 13 Septembrie/Bd. Libertatii, apoi pe un traseu modificat in ambele sensuri pe Bd. Libertatii, cu intoarcere in rondul Regina Maria.

Linia de autobuz 361 va functiona pe traseul de baza, intre terminalul "Complex Comercial Baneasa" si intersectia Calea Victoriei/str. Natiunile Unite/Splaiul Independentei, apoi pe un traseu modificat pe Splaiul Independentei, pana la Piata Unirii.

Pe sensul spre terminalul "Piata Unirii", linia expres 784 va functiona pe traseul de baza, intre terminalul "Aeroport Henri Coanda" si intersectia Calea 13 Septembrie/Bd. Libertatii, apoi pe un traseu modificat pe Bd. Libertatii, Bd. Regina Maria, Piata Unirii. Pe celalalt sens, traseul nu se modifica.

Citeste si:
Firea: Mă doare sufletul când văd autobuze Euro 6 goale prin Bucureşti
Gabriela Firea: Mă doare...

Linia de noapte N121 va functiona pe traseul de baza, intre terminalul "Zetari" si Piata Arsenalului (Calea 13 Septembrie/str. Izvor), apoi pe un traseu modificat in ambele sensuri, pe str. Izvor, Bd. Natiunile Unite, Splaiul Independentei, pana la Piata Unirii.

Sursa foto: Agerpres

Te-ar putea interesa și:


Mai multe articole din secțiunea Social »Citește și
Proiect Smart City la Piatra Neamț: stații moderne de așteptare pentru transport
Setari Cookie-uri