Barbatul care la inceputul lunii decembrie s-a cazat la un hotel din Drobeta Turnu Severin, dandu-se ca garda de corp a unei vedete, si a furat o masina a recurs de Craciun la un alt furt. De aceasta data, el a furat o masina tocmai din curtea Politiei, scrie Mediafax. La inceputul lunii a fost prins dupa ce incepuse sa impinga catre o benzinarie masina furata care ramasese fara combustibil, scrie Digi24.ro.

Un barbat din comuna Gogosu, judetul Mehedinti, a furat, in prima noapte de Craciun, o masina de politie chiar din curtea Politiei Vanju Mare.

Individul fusese dus la politie pentru audieri dupa ce a fost prins furand.

Potrivit unor surse, in timpul anchetei, suspectul a iesit afara sa fumeze o tigara. Intr-o clipa, s-a urcat la volanul unei autospeciale din parcarea Politiei si dus a fost. Cand si-au dat seama de cele intamplate, anchetatorii au plecat in urmarirea lui.

Citeste materialul integral pe Digi24.ro.

Sursa foto: Ion Sebastian / Shutterstock.com

Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Social »



Setari Cookie-uri