Nasa si sefa de cabinet a primarului Gabriela Firea, Alina Tarcevschi, a fost reincadrata pe functia de director in cadrul PMB si castiga lunar in jur de 4.400 de euro, potrivit listei cu angajatii incadrati in anul 2019 de pe site-ul Primariei Capitalei, noteaza newsweek.ro.

Din declaratia de avere depusa la reincadrare, rezulta ca Tarcevschi detine o vila de 229,3 mp in Bucuresti, casa obtinuta in urma partajului.

Mai mult, ea mentioneaza ca a luat un imprumut de 14.000 euro de la fina ei, Gabriela Firea, in 2009, dar fara sa mentioneze termenul scadent.

Acelasi document arata ca, in anul 2018, Alina Tarcevshi a primit un salariu de 137.021 lei de la Primaria Capitalei, 6.500 lei de Compania de Dezvoltare Durabila, 34.392 lei de la Compania de Consolidari, acolo unde lucra part time, 42.714 lei de la Asociatia de Dezvoltare Intercomunitara Termoenergetica Bucuresti - Ilfov, plus 27.181 lei de la Asociatia de Dezvoltare Intercomunitara pentru Iluminat Public.

In total, 247.808 lei, ceea ce inseamna ca in medie a incasat lunar 20.600 lei, adica in jur 4.400 euro.

Sursa foto: GRIGORE POPESCU / AGERPRES FOTO

Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Social »



Setari Cookie-uri