Politistii au ridicat peste 530 de kilograme de artificii si petarde, in urma unor perchezitii desfasurate la Caracal, precum si in urma unor verificari in piata din acelasi municipiu, a anuntat purtatorul de cuvant al Inspectoratului de Politie Judetean (IPJ) Olt, Alexandra Dicu.

In aceasta dupa-amiaza, politistii Biroului Arme Explozivi si Substante Periculoase au efectuat doua perchezitii pe raza municipiului Caracal, la domiciliul unei persoane banuita de operatiuni cu articole pirotehnice, fara drept. Totodata, politistii au actionat in piata din municipiul Caracal si au depistat doua persoane, de 32 si 39 de ani, din localitate, care ofereau spre vanzare obiecte cu continut pirotehnic, fara a fi autorizate in acest sens", a spus Alexandra Dicu, citata de Agerpres.

Artificiile si petardele ridicate de politisti luni, de la Caracal, au o valoare totala de aproximativ 13.700 de lei.

Politistii au deschis trei dosare penale pentru operatiuni cu articole pirotehnice, fara drept.

Alte cateva sute de kilograme de obiecte pirotehnice au fost ridicate saptamana trecuta din Slatina si din alte localitati din judet.

Sursa foto: Shutterstock

Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Social »



Setari Cookie-uri