Vom avea parte de un Revelion cu frig, dar fara ninsori in cea mai mare parte a tarii. Meteorologii spun ca temperaturile vor fi negative aproape peste tot.

Temperatura in Capitala va fi in scadere in cursul noptii de marti spre miercuri si, trecator, vor fi conditii pentru precipitatii slabe mixte, conform prognozei speciale pentru municipiul Bucuresti, emisa de Administratia Nationala de Meteorologie.

Astfel, conform ANM, temperatura va scadea de la 2-3 grade la inceputul intervalului, pana la -2-0 grade spre dimineata. Temperatura maxima a zilei de miercuri (1 ianuarie) va fi de 6-7 grade.

„In noaptea de Revelion vorbim de temperaturi negative in aproape toata tara, exceptand zona litoralului, pentru ca doar aici vom putea inregistra valori cuprinse intre 0 pana la cel mult 1-2 grade. In rest, cele mai coborate valori, asa cum este si normal, vor fi in zona depresionara a Transilvaniei, spre minus 8 - minus 9 grade. Nu in ultimul rand in Moldova, in nordul Moldovei, acolo unde si prezenta stratului de zapada accentueaza valori mai coborate”, a declarat luni la Digi24 Elena Mateescu, directorul Agentiei Nationale de Meteorologie.

Sursa foto: Shutterstock

Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Social »



Setari Cookie-uri