Video viral: Un vatman pedepseste un sofer de BMW care circula ilegal

Un vatman bucurestean care conducea tramvaiul 32 a decis sa pedepseasca in propriul fel un sofer al unui autoturism BMW care bloca ruta sina mijlocului de transport in comun, acrosand masina acestuia si impingand-o cativa metri. Vatmanul a filmat intregul incident, inclusiv reactia violenta a soferului BMW, clipurile devenind virale la scurt timp.

Incidentul a avut loc în zona Pieței George Coșbuc, din Bucuresti, după ce soferul autoturismului BMW a oprit mașina, la semafor, pe linia pe care circula tramvaiul 32.

Dupa ce soferul a refuzat sa miste masina, vatmanul l-a tamponat intentionat pe acesta, impingand masina cativa metri in fata.

Video cu evenimentul:

Citeste si:
Circulația tramvaiului 41, blocată la stația Brașov
Circulația tramvaiului 41,...

Ulterior, soferul autorismului BMW a avut o reactie violenta, incercand sa patrunda in tramvai. Clipurile cu reactia acestuia au fost postate pe Youtube, dar sterse ulterior.

Potrivit precizarilor facute de politia rutiera, soferul a fost a fost sancționat cu amendă în valoare de 2.230 de lei și i-a fost suspendat permisul de conducere pentru o lună.

„La data de 03 ianuarie a.c., în jurul orei 13.10, în zona Piața Chirigiu, s-a produs un accident rutier soldat cu pagube materiale. Astfel, conducătorul unui autovehicul nu a respectat obligaţia de a lăsa liberă calea tramvaiului, la apropierea acestuia și nici nu s-a prezentat la unitatea de poliţie competentă pe raza căreia s-a produs accidentul în termen de cel mult 24 de ore de la producerea evenimentului pentru întocmirea documentelor de constatare. Acesta a fost sancționat cu amendă contravențională în valoare de 2.230 lei, totodată dispunându-se și reținerea permisului de conducere, în vederea suspendării exercitării dreptului de a conduce pentru o perioada de 30 de zile”, mentioneaza reprezentantii politiei.

Potrivit Mediafax, vatmanul este cercetat disciplinar de catre superiorii acestuia.

Citeste si:
Un tramvai silențios. Barcelona îi roagă pe călători să nu vorbească
Un tramvai silențios....

Sursa foto: Captura video Facebook

Te-ar putea interesa și:


Mai multe articole din secțiunea Social »Setari Cookie-uri