Bogdan Despescu, chestor sef de politie si secretar de stat in Ministerul de Interne, a plagiat cel putin 157 de pagini din cele 345 ale tezei de doctorat sustinute in anul 2010 la Academia de Politie, scrie pressone.ro.

Numarul 2 din Ministerul de Interne – numit in functie la 29 noiembrie 2019 – a folosit cel putin patru surse bibliografice majore pentru a copia in teza de doctorat. De exemplu, dintr-o carte scrisa de un fost profesor de la Academia de Politie, Despescu a plagiat nu mai putin de 77 de pagini.

In martie 2018, in plin scandal legat de tezele de doctorat plagiate sustinute la Academia de Politie, chestorul sef de politie Bogdan Despescu a dat in judecata Ministerul Afacerilor Interne (MAI) si Inspectoratul General al Politiei Romane (IGPR) pentru a obliga cele doua institutii sa-i plateasca sporul doctoral stabilit prin lege pentru persoanele care lucreaza pentru statul roman.

Citeste materialul integral pe pressone.ro.

Sursa foto: Africa Studio / Shutterstock.com

Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Social »



Setari Cookie-uri