Zona Dobrogei, jumatatea de est a Munteniei si sudul Moldovei se vor afla, pana la ora 22:00, sub Cod galben de vant puternic, care va avea la rafale o viteza de 55 - 65 km/h, potrivit unei avertizari emise de Administratia Nationala de Meteorologie (ANM).

"In Dobrogea, in jumatatea de est a Munteniei si in sudul Moldovei, vor fi intensificari ale vantului cu viteze in general de 55 - 65 km/h, iar pe arii restranse, indeosebi pe litoral, rafalele vor depasi 75 - 80 km/h. In Carpatii Meridionali si in Carpatii de Curbura, vantul va continua sa prezinte intensificari, temporar cu viteze de peste 70 - 80 km/h, iar zapada va fi spulberata", precizeaza ANM, conform Agerpres.ro.

Astfel, 19 judete sunt vizate de atentionarea mentionata, unele total, iar altele partial, respectiv Arges, Braila, Brasov, Buzau, Calarasi, Caras-Severin, Constanta, Covasna, Dambovita, Gorj, Galati, Hunedoara, Ialomita, Mehedinti, Prahova, Sibiu, Tulcea, Valcea si Vrancea.

Meteorologii avertizeaza ca vor mai fi intensificari ale vantului in sud-estul tarii si in noaptea de luni spre marti (6/7 ianuarie) si in cursul zilei de marti (7 ianuarie), in general cu viteze de 40 - 50 km/h, iar pe litoral rafalele vor depasi 55 - 60 km/h.

De asemenea, in Bucuresti, cerul va mai prezenta luni unele innorari in primele ore ale zilei, apoi va deveni variabil. Vantul se va intensifica cu precadere din orele pranzului si va atinge viteze la rafala in general de 50 - 55 km/h, amplificand senzatia de rece. Temperatura maxima se va situa in Capitala in jurul valorii de 3 grade Celsius.

Sursa foto: Oyove / Shutterstock

Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Social »



Setari Cookie-uri