Incendiu puternic in Bucuresti. Pericol de explozie

Un incendiu major s-a produs in sectorul 3, la Fabrica Electromontaj. A fost emisa avertizare RO-ALERT.

Cetatenii din Capitala au fost avertizati prin sistemul RO-Alert cu privire la un incendiu major produs in Sectorul 3, la o fabrica, fiind sfatuiti sa elibereze caile de circulatie si sa evite zona.

Incendiu major produs in Bucuresti, sector 3, strada Ilioara, la Fabrica de Electromontaj, cu degajari mari de fum. Evitati zona si eliberati caile de circulatie pentru a permite accesul mijloacelor de interventie.

Ro-Alert

La interventie au fost mobilizate 20 de autospeciale de stingere, 2 autoscari, un echipaj de descarcerare, unul CBRN si doua echipaje SMURD.

Citeste si:
”Dăruiește Viață” intenționează să doneze o secție ATI modulară SJ...
Asociația ”Dăruiește Viață”...

„Din evaluarea facuta la fata locului, rezulta ca este pericol de explozie. Nu se cunosc cu exactitate toate substantele existente in bazin”, informeaza reprezentantii ISU Bucuresti-Ilfov.

Reprezentantii ISU Bucuresti-Ilfov au anuntat ca in bazinul din incinta Fabricii Electromontaj se afla acid clorhidric diluat si nu mai exista riscul de propagare, echipajele actionand pentru a proteja constructiile din apropiere: „In bazin se afla acid clorhidric diluat, nu sunt posibilitati de propagare”.

Pompierii anunta ca la incendiul din Sectorul 3 al Capitalei exista pericol de explozie deoarece nu sunt cunoscute cu exactitate substantele din bazinul aflat in incinta Fabricii de Electromontaj, unde a pornit focul.

Foto: Digi 24

Citeste si:
Incendiu la o clădire din București, unde zeci de camioane...
Incendiu la o clădire din...


Te-ar putea interesa și:


Mai multe articole din secțiunea Social »Setari Cookie-uri