Seful Colegiului Medicilor, acuzat ca a platit dublu pentru sediul in care se afla entitatea: 1 milion de euro pentru vila din sectorul 2 al Capitalei

Presedintele Colegiului Medicilor, Gheorghe Borcean, a cumparat, in anul 2017, o vila cu etaj si mansarda in apropierea kilometrului 0 al Capitalei, vila fiind, in prezent, sediul Colegiului Medicilor din Romania. Gheorghe Borcean a confirmat ca pretul de achizitie al vilei a fost de un milion de euro. Medicul brasovean Dan Grigorescu, seful Sectiei de Chirurgie Plastica si Reconstructiva de la Spitalul Judetean din Brasov, il acuza insa pe presedintele Colegiului Medicilor ca a achizitionat vila la un pret aproape dublu fata de cel la care imobilul era scos la licitatie pe internet in aceeasi perioada - 584 de mii de euro, scrie Hotnews.ro.

Conducerea Colegiului Medicilor a cumparat, in anul 2017, vila de 617 metri patrati situata pe strada Pictor Romano din sectorul 2 al Capitalei, in zona Piata Rosetti-Universitate. Vila are parter, un etaj si o mansarda amenajata si a costat un milion de euro.

Potrivit anunturilor postate pe internet in aceeasi perioada in care a fost achizitionata de Colegiul Medicilor, pretul vilei scoase la licitatie era de 584 de mii de euro - aproape jumatate. Medicul brasovean Dan Grigorescu a facut publica dovada in acest sens.

Citeste materialul integral pe Hotnews.ro.

Citeste si:
Președinta CMB: Sistemul de asigurări de sănătate trebuie restructurat
Președinta Colegiului...
Sursa foto: Shutterstock.com

Te-ar putea interesa și:


Mai multe articole din secțiunea Social »Setari Cookie-uri