Consilierul municipal ALDE Tudor Tim Ionescu anunta ca a depus un proiect de hotarare care vizeaza infiintarea registrului "SOS Animale", in care sa se regaseasca toate persoanele care comit acte de violenta, de cruzime, tortura sau crima impotriva animalelor.

"Valul de acte de violenta, cruzime si crime impotriva animalelor creste si e din ce in ce mai periculos. Acesti infractori reprezinta viitorii criminali ai societatii noastre. Animalul chinuit de astazi va fi omul ranit de maine. De aceea, am depus un proiect de hotarare privind infiintarea registrului 'SOS Animale', in care sa se regaseasca toti infractorii care comit violente, acte de cruzime, tortura si crima impotriva animalelor", a scris consilierul municipal pe Facebook.

El a mentionat ca FBI are un asemenea registru inca din anul 2016.

"Sper ca tot Consiliul General al Municipiului Bucuresti sa voteze acest proiect pentru ca orice bucurestean, roman, asociatie, autoritate sa poata afla, printr-o simpla intrebare, daca cineva a comis astfel de infractiuni sau nu. Acest registru nu va fi public, dar oricine va putea solicita sa stie daca o persoana a comis acte de cruzime impotriva animalelor", a adaugat Tudor Tim Ionescu.

Sursa foto: MaxShutter / Shutterstock.com

Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Social »



Setari Cookie-uri