Consilierul municipal ALDE Tudor Tim Ionescu anunta ca a depus un proiect de hotarare care vizeaza infiintarea registrului "SOS Animale", in care sa se regaseasca toate persoanele care comit acte de violenta, de cruzime, tortura sau crima impotriva animalelor.

"Valul de acte de violenta, cruzime si crime impotriva animalelor creste si e din ce in ce mai periculos. Acesti infractori reprezinta viitorii criminali ai societatii noastre. Animalul chinuit de astazi va fi omul ranit de maine. De aceea, am depus un proiect de hotarare privind infiintarea registrului 'SOS Animale', in care sa se regaseasca toti infractorii care comit violente, acte de cruzime, tortura si crima impotriva animalelor", a scris consilierul municipal pe Facebook.

El a mentionat ca FBI are un asemenea registru inca din anul 2016.

"Sper ca tot Consiliul General al Municipiului Bucuresti sa voteze acest proiect pentru ca orice bucurestean, roman, asociatie, autoritate sa poata afla, printr-o simpla intrebare, daca cineva a comis astfel de infractiuni sau nu. Acest registru nu va fi public, dar oricine va putea solicita sa stie daca o persoana a comis acte de cruzime impotriva animalelor", a adaugat Tudor Tim Ionescu.

Citeste si:
Ministrul Agriculturii: "Pe unii nu-i intereseaza soriciul porcului"
Petre Daea, despre criza...
Sursa foto: MaxShutter / Shutterstock.com

Te-ar putea interesa și:


Mai multe articole din secțiunea Social »Citește și
Dupa porci, si oile sunt afectate de o boala extrem de periculoasa
Setari Cookie-uri