Primarul Vasluiului, Vasile Paval, este nemultumit de activitatea politistilor locali, care nu fac deloc activitati de prevenire in randul cetatenilor si sunt preocupati doar sa dea amenzi.

Edilul-sef a avertizat ca ar putea desfiinta Politia Locala, daca lucrurile in activitatea acestei institutii nu se vor imbunatati.

"Le-am spus si nu scapa, o sa fiu al doilea primar care semneaza desfiintarea lor. A mai fost primarul de la Darabani. Semnez desfiintarea lor, nu se poate asa ceva. Mai, fratilor, in activitatea dumneavoastra sunt si masuri de preventie, nu sunteti doar cei cu pistolul.

Cel mai simplu e sa amendeze, iar amenzile afecteaza bugetul, ca nu le poti incasa, te inscrii cu anumite sume. E o intreaga tevatura. Lor le este simplu sa spuna ca au dat amenzi. (...) Acesta e mod de rezolvare? Ce sa comentez, o iau ca atare. Sunt colegii mei, sa ne traiasca, altcineva sa nu-i doreasca!", a spus Vasile Paval, miercuri, intr-o conferinta de presa.

Primarul le-a transmis politistilor locali sa trateze oamenii cu respect, sa le vorbeasca pe un ton civilizat si sa renunte la "vechile metehne", deoarece imaginea politiei locale trebuie sa se schimbe.


Te-ar putea interesa si:


Mai multe articole din sectiunea Social »Citeste si
Setari Cookie-uri