Nicusor Dan, candidat independent la Primaria Capitalei sustinut de USR, o acuza pe Gabriela Firea ca nu a facut aproape nimic pentru realizarea lucrarilor la Prelungirea Ghencea – Domnesti in cei aproape patru ani de mandat de primar general si arata ca in ritmul in care s-au miscat lucrurile pana acum, santierul va fi inchis abia in 2979, scrie G4Media.ro.

”Gabriela Firea ne anunta vesela ieri ca lucrarile la proiectul Prelungirea Ghencea – Domnesti sunt in grafic. Este o noua mostra a imposturii primarului nostru general, pe care locuitorii din zona, care suporta de ani de zile un trafic insuportabil, o resimt cel mai bine. In realitate, Gabriela Firea a preluat o lucrare din care pana in 2016 se realizase (inclusiv exproprieri) 3,7% si a dus-o in 2019 la un procent de realizare de 4%. In acest ritm, de 0,1% pe an, lucrarea va fi terminata in anul 2979”, a declarat Nicusor Dan.

Potrivit acestuia, pentru anul 2019 urmau sa fie efectuate lucrari, inclusiv exproprieri, de 90 milioane lei, dar in realitate a fost realizat abia 2% din plan – lucrari de doar 2 milioane de lei.

Citeste materialul integral pe G4Media.ro.

Citeste si:
10.000 de euro pe amenajarea unui refugiu de autobuz în Capitală
Nicuşor Dan: 10.000 de euro...
Sursa foto: Agerpres Foto

Te-ar putea interesa și:


Mai multe articole din secțiunea Social »Citește și
Circa 80.000-90.000 de persoane e posibil să plece la muncă în străinătate
Setari Cookie-uri