Primarul general Gabriela Firea a declarat luni ca isi mentine opinia conform careia avaria la reteaua primara ce alimenteaza sectoarele 2 si 3 a fost "un sabotaj industrial".

"Ne mentinem opinia ca a fost un sabotaj industrial prin care au fost pedepsiti cetatenii, doar pentru a fi un atac politic la adresa primarului general. Am fost avertizata cu catva timp in urma ca se va intampla asa ceva. (...) A fost provocata o avarie majora, cea mai complexa din ultimii ani", a declarat primarul general, intr-o conferinta de presa sustinuta la sediul Municipalitatii, conform Agerpres.ro.

Ea a mentionat ca avaria a fost solutionata si ca in aceasta noapte cetatenii care au fost afectati vor avea apa calda si caldura.

Primarul general al Capitalei, Gabriela Firea, a anuntat sambata ca va depune plangere penala pentru sabotarea sistemului centralizat de termoficare, dupa ce Termoenergetica a informat ca, in urma unor manevre efectuate de CET Sud, apartinand ELCEN, s-a produs o avarie la reteaua primara ce alimenteaza sectoarele 2 si 3.

Reprezentantii ELCEN au replicat ca Primaria Municipiului Bucuresti (PMB) incearca sa arunce vina pe producatorul de energie pentru avariile din curtea proprie.

Sursa foto: Agerpres Foto

Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Social »



Setari Cookie-uri