Alerta la Londra: un pacient infectat cu Coronavirus a participat la o conferinta

Toate persoanele care au participat la o conferinta in Londra au fost informate de oficialii din domeniul Sanatatii ca printre invitati s-a aflat si o persoana diagnosticata cu Coronavirus.

Aproape 250 de persoane au participat, pe 6 februarie, la conferinta pe tema transportului. In urma evenimentului, organizatorii le-au trimis tuturor invitatilor un e-mail prin care i-au informat ca printre ei s-a aflat si o persoana diagnosticata cu coronavirus, a carei identitate nu a fost facuta publica, potrivit Digi24.

In plus, e-mailul continea sfaturi potrivit carora, daca persoanele vizate acuza stari de rau, febra sau tuse, trebuie sa ramana in casa, sa evite contactul cu alti oameni si sa anunte serviciile medicale despre starea lor.
In prezent, un numar de 1.486 de oameni au murit pana acum din cauza noului coronavirus. Aproape toate decesele au fost inregistrate in China continentala, in afara de trei - in Hong Kong, Filipine si Japonia. Numarul celor infectati a crescut cu aproape 5.000, iar in total sunt peste 64.000 de cazuri.

ONU a laudat masurile luate de Beijing pana acum.

Citeste si:
RAPORT: Cum influențează obezitatea decesele provocate de COVID-19
RAPORT: Cum influențează...
Sursa foto: Agerpres

Te-ar putea interesa și:


Mai multe articole din secțiunea Social »Setari Cookie-uri