Administratia Cimitirelor si Crematoriilor Umane, institutie in subordinea Primariei Capitalei, a incheiat 5 acorduri-cadru cu o valoare maxima de circa 30 milioane lei fara TVA pentru paza cimitirelor din administrare pentru 2 ani.

Contractele vizeaza paza cimitirelor 24 ore din 24, 365 de zile. Licitatia a fost castigata de firmele: Divizia de Securitate Eurogrup Rangers, Centistar Proxim si Ares Guard, scrie Hotnews.

Interesant este ca, desi Primaria Capitalei si-a facut companie de paza, licitatia a fost castigata tot de firme private.

Cele 18 cimitire si crematoriul au fost impartite in 5 loturi, fiecare lot fiind scos la licitatie.

”Pentru buna desfasurare a activitatii din cadrul Administratiei Cimitirelor si Crematoriilor Umane Bucuresti (ACCUB), si avand in vedere necesitatea obiectiva privind paza bunurilor si valorilor apartanand institutiei cat si a concesionarilor reglementata prin Legea nr. 333/2003 privind paza obiectivelor, bunurilor, valorilor si protectia persoanelor, este necesara incheierea de contracte de servicii de paza si patrulare pentru cimitirele si crematoriile umane administrate si intretinute de Administratia Cimitirelor si Crematoriilor Umane, pentru o perioada de 24 LUNI pentru un numar de 19 obiective si asigurarea de servicii de insotire colectare valori”, se arata in anuntul de atribuire a contractelor de paza.

Citeste si:
Cate scoli sunt asigurate cu paza
IGPR: Din peste 19.500 de...

Sursa foto: Shutterstock

Te-ar putea interesa și:


Mai multe articole din secțiunea Social »Citește și
DOCUMENT Odonanța militară numărul opt. Exporturile agroalimentare se SUSPENDĂ
Setari Cookie-uri