Jurnalistul român Dan Bucura, întors zilele trecute din Italia, a criticat măsurile de verificare luate de către autoritatile române pe aeroportul Otopeni cu privire la pericolul de răspândire a coronavirusului, având în vedere că acesta venea din cea mai afectată țară europeană

Bucura descrie măsurile de prevenție luate de către aeroportul Otopeni ca fiind o ”bătaie de joc și o minciună ordinară”, având in vedere că acesta s-a aflat in primul avion care a aterizat la București, direct din ”patria coronavirusului italian”, după declanșarea crizei.

”Anunțurile lui Arafat, Streinu Cercel și alții vorbeau încă de dimineața despre o carantină strictă, culoare separate, asistență medicală și alte măsuri luate pentru toți cei ce vor veni din Italia. Povești și minciuni! În afară de polițiștii de Frontieră, depășiți oricum de situație, nu ne-a întâmpinat nimeni. Ne-au înghesuit ca pe vite într-un holișor, unde am completat niște formulare. Fiecare cum a vrut și cum a știut. Apoi le-am predat acelorași polițiști. Nimeni nu ne-a spus nimic de vreo carantină, de obligații sau masuri de prevenție! Câteva ore mai târziu l-am auzit la TV pe medicul Streinu Cercel că noi suntem în carantină la domiciliu! La domiciliul cui, măi mincinoșilor?! Nu ne-a spus nimeni de așa ceva pe aeroport!! Oare câți dintre sutele de români întorși din Lombardia au ascultat la TV bazaconiile doctorului Cercel?! De la tv trebuiau sa afle?! Vă bateți joc de noi, incompetenților!!”, mentionează Bucura în postarea sa de pe Facebook.

Sursa foto: LCV / Shutterstock


Te-ar putea interesa și:


Mai multe articole din secțiunea Social »Citește și
Bărbat infectat, a mers de două ori să fie internat dar medici l-au trimis acasă
Setari Cookie-uri