Mai multe întâlniri vor fi organizate luni la ministerele Sănătăţii şi al Afacerilor Interne, în contextul pericolului reprezentat de noul coronavirus. Șeful Departamentului pentru Situații de Urgență, Raed Arafat, a declarat duminică seară că șansele ca în România să nu fie înregistrate cazuri de infecții cu coronavirus sunt „foarte slabe”, scrie Digi24.ro.

Comitetul de prevenire şi limitare a îmbolnăvirilor constituit de Ministerul Sănătăţii se va întruni, luni, de la ora 12,00, în şedinţă, anunţă reprezentanţii MS.

Totodată, la ora 14,00, va avea loc şi o şedinţă a Comitetului pentru situaţii de urgenţă la sediul Ministerului Afacerilor Interne.

„Mâine (luni - n.r.) vor fi discutate anumite măsuri pe care le-am stabilit şi pe care le-a anunţat domnul profesor Horaţiu Moldovan (secretar de stat în Ministerul Sănătăţii – n.r.) să vedem dacă rămânem cu ele sau mai face anumite modificări. Bineînţeles că se discută scenarii, în cazul în care se întâmplă cutare sau cutare scenariu, care va fi atitudinea noastră, din timp. Va fi o discuţie inclusiv cu reprezentaţii Oficiului Naţional de Achiziţii Centralizate care răspund de achiziţiile care s-au stabilit prin OUG nr. 11 care prevede stocurile medicale de urgenţă pentru această situaţie”, a explicat Arafat, citat de Mediafax.

Citeste materialul integral pe Digi24.ro.

Sursa foto: Agerpres Foto

Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Social »



Setari Cookie-uri