Fostul ministru al Sănătăţii, Sorina Pintea, este audiată, sâmbătă, la sediul central al Direcţiei Naţionale Anticorupţie, într-un dosar de corupţie, fiind adusă în cursul dimineţii, de anchetatori, cu mandat de aducere, de la Baia Mare, au precizat, pentru Agerpres, surse judiciare.

Manager al Spitalului Judeţean de Urgenţă din Baia Mare şi fost ministru al Sănătăţii, Sorina Pintea ar fi fost prinsă în flagrant de procurorii DNA în timp ce primea o sumă de bani drept mită în biroul său din unitatea medicală pe care o conduce. Sursele precizează că suma ar fi fost dată în vederea încheierii unui contract de achiziţie a unor produse medicale.

Sorina Pintea este acuzată că ar fi luat 120.000 de euro mită.

Sorina Pintea este directorul Spitalului Județean de Urgență Baia Mare. Pintea a fost ministru al Sănătăţii în Guvernul condus de Viorica Dăncilă. Anterior fusese aleasă senator în 2016 din partea PSD. Ulterior, pe 4 februarie 2017 şi-a anunţat demisia din funcţia de senator, alegând să rămână în funcţia de manager al Spitalului Judeţean de Urgenţă ”Dr. Constantin Opriş” din Baia Mare.

Citeste si:
Sorina Pintea nu scapă de controlul judiciar
Curtea de Apel a întors...
Sursa foto: Agerpres Foto

Te-ar putea interesa și:


Mai multe articole din secțiunea Social »Citește și
Bani pierduți din cauza amânărilor: CFR suferă din cauza investițiilor ratate
Setari Cookie-uri